for-a-cleaner-world

Fluxaf – een naam die al meer dan 80 jaar garant staat voor kwaliteit. Naast de vertrouwde afbijtmiddelen biedt Fluxaf oplossingen voor reiniging en bescherming van verschillende oppervlaktes. Alle producten van Fluxaf zijn op maat gemaakt van de wensen van de professional. Natuurlijk houden wij rekening met het welzijn van mensen en omgeving!Fluxaf Afbijtmiddelen

Fluxaf heeft verschillende afbijtmiddelen die te gebruiken zijn voor verschillende oppervlaktes.

fluxaf_groen

Fluxaf Green

Fluxaf Green afbijt verwijdert bijna alle soorten verf en sierpleister van bijna alle oppervlakten.
Meer over Fluxaf Green

fluxaf_blauw

Fluxaf Super

Fluxaf Super afbijt verwijdert bijna alle soorten verf en sierplijster van bijna alle oppervlakten
Meer over Fluxaf Super

fluxaf_rood

Fluxaf Pro

De snelle en krachtige oplossing voor het verwijderen van de meeste soorten verf en sierpleister van bijna alle oppervlakten.
Meer over Fluxaf Pro

Fluxaf Reinigingsmiddelen

fluxaf_paars

Fluxaf Graffi-Clean

Verwijder graffiti, viltstift of kauwgum makkelijk met Fluxaf Graffi-Clean van vrijwel alle ondergronden. Fluxaf Graffi-Clean is gemaakt op waterbasis.
Meer over Fluxaf Graffi-Clean

fluxaf_oranje

Fluxaf Pro-Clean

Deze biologisch afbreekbare oplossing is uitermate geschikt voor het snel ontvetten en verwijderen van vuil van praktisch alle harde ondergronden.
Meer over Fluxaf Pro-Clean

fluxaf_roze

Fluxaf PowerClean

Fluxaf PowerClean is een zeer krachtige ready to use alkalische reiniger en ontvetter op basis van oplosmiddelen en oppervlakte actieve stoffen.
Meer over Fluxaf PowerClean

fluxaf_geel

Fluxaf PVCu-Restorer

Fluxaf PVCu Restorer is een krachtige milieuvriendelijke, watergedragen hersteller voor het verwijderen van diepliggend vuil, (af)watervlekken en verkleuringen van witgekleurde PVC-ramen, -deurkozijnen en -panelen.
Meer over Fluxaf PVCu-Restorer

fluxaf_schimmelFluxaf Schimmelvlek Verwijderaar

Fluxaf Schimmelvlek Verwijderaar is een biologisch afbreekbaar product waarmee vocht- en schimmelvlekken op professionele wijze verwijderd kunnen worden.
Meer over Fluxaf Schimmelvlek Verwijderaar